top of page
  • Webmaster KouMAS ry

Practical-ammunnan peruskurssi 2024 kouvolassa-TÄMÄN KEVÄÄN KURSSI ON Täynnä

Updated: Feb 6

TÄMÄN KEVÄÄN KURSSI ON TÄYNNÄ.


Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura (KouMAS) järjestää Practical-ammunnan Turvallisen ampujan peruskurssin ajalla 6.4-19.5.2024 Kouvolassa.


Kurssille mahtuu enintään 16 osallistujaa.


Kurssi alkaa teoriaopetuksella ja teoriakokeella 6.4. (kesto noin 8h). Käytännön ampumaharjoitukset järjestetään 13.4 klo 10 -15, 14.4 klo 10 -15, 20.4 klo 8-12 ja 21.4. klo 8-12. Ampumakoe järjestetään 28.4.2024. Teoriakoe tulee suorittaa hyväksytysti ennen ampumaharjoitusten aloittamista.


Kurssin läpäisyyn vaaditaan hyväksytysti suoritettu teoriakoe, minimissään yhteen käytännön harjoitukseen osallistuminen ja hyväksytysti suoritettu ampumakoe. Läpäisty kurssi mahdollistaa harjoittelun ja kilpailemisen practical(IPSC)-ammuntalajeissa.


Kurssilla tarvittavat välineet:


Lajiin soveltuva pistooli ja vähintään kolme (3) lipasta, sekä lajiin soveltuva vyö jossa lipastaskut ja asekotelo. Mikäli tarvitset lainavälineitä, niin mainitse tämä ilmoittautumisen yhteydessä. Lainavälineitä on rajallinen määrä.


Kurssin hinta on 100 euroa ja se sisältää materiaalin, teoriaopetuksen, teoriakokeen, mahdolliset lainavälineet ja ampumakokeen vastaanoton. KouMAS:n jäsenille kurssi on veloitukseton. Kurssilla tarvittavat patruunat osallistuja maksaa erikseen. Maksuohjeet ja tarkemmat osallistumisohjeet saat sähköpostilla kun olet ilmoittautunut ja sinut on hyväksytty kurssille.


Kurssille osallistuvien tulee olla Suomen kansalaisia ja taustaltaan nuhteettomia.Ilmoittautuminen klikkaamalla tätä linkkiä: Peruskurssille


Hyväksytyt henkilöt saavat tiedon kurssille pääsystä sähköpostilla.

コメント


bottom of page