top of page
  • Webmaster KouMAS ry

KouMAS Turvallisen ampujan peruskurssi 20.3.2022 Kouvolassa.

Updated: Jan 22, 2022

Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura (KouMAS) järjestää Practical-ammunnan Turvallisen ampujan peruskurssin ajalla 20.3-10.4.2022 Kouvolassa.


Kurssille mahtuu enintään 20 osallistujaa.


Kurssi alkaa teoriaopetuksella ja teoriakokeella 20.3 (kesto noin 8h). Käytännön ampumaharjoitukset järjestetään 26.3, 27.3, 2.4, 3.4 ja 9.4. Ampumakoe järjestetään 10.4. Ampumaharjoitukset aloitetaan aamuisin klo 9 ja klo 10 ja ne kestävät maksimissaan 5h kerrallaan. Teoriakoe tulee suorittaa hyväksytysti ennen ampumaharjoitusten aloittamista.


Kurssin läpäisyyn vaaditaan hyväksytysti suoritettu teoriakoe, minimissään yhteen käytännön harjoitukseen osallistuminen ja hyväksytysti suoritettu ampumakoe. Läpäisty kurssi mahdollistaa harjoittelun ja kilpailemisen practical(IPSC)-ammuntalajeissa.


Kurssilla tarvittavat välineet:

Lajiin soveltuva pistooli ja vähintään kolme (3) lipasta, sekä lajiin soveltuva vyö jossa lipastaskut ja kotelo. Mikäli tarvitset lainavälineitä, niin mainitse tämä ilmoittautumisen yhteydessä. Lainavälineitä on rajallinen määrä.


Kurssin hinta on 100e ja se sisältää materiaalin, teoriaopetuksen, teoriakokeen, mahdolliset lainavälineet ja ampumakokeen vastaanoton. KouMAS:n jäsenille kurssi on veloitukseton. Kurssilla tarvittavat patruunat osallistuja maksaa erikseen. Maksuohjeet ja tarkemmat osallistumisohjeet saat sähköpostilla kun olet ilmoittautunut ja sinut on hyväksytty kurssille.


Kurssille osallistuvien tulee olla Suomen kansalaisia ja taustaltaan nuhteettomia.


Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse:


puheenjohtaja@koumas.fi


Tarvittavat tiedot:

Etunimi ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Syntymäaika:(pp.kk.vvvv)

Seura johon kuuluu tai johon aikoo liittyä

Tarvittavat lainavälineet

bottom of page